STAT. COOP. CATALANA LTDA. DES DE 1994

Selector de Idioma

Cat | Cast

Contacto

Imagen de Nosotros

Para ponerte en contacto con nosotros puedes rellenar el formulario que encontrarás al final de la página con tus datos, y nos pondremos en contacto contigo a la mayor brevedad posible.

Gracias!

Gracias por contactar con nosotros, nos pondremos en contacto con usted lo antes posible atendiendo su petición dentro de su horario de contacto.

AB GEN Sccl.

Plaça Santa Caterina, 2 local 4.
(34) 93 310 17 33.
Info@abgen.cat
Inscrita en el registro correspondiente de la Generalitat de Cataluña con el número 08148965.


Ver mapa más grande

AVIS LEGAL

En compliment dels Articles 5 i 6 establerts en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protrcció de Dades de Caràcter Personal, i el Reglament 1720/2007 de 21 de desembre, l´informem que, en introduir les seves dades personals en aquesta página web quedaran incorporats en un fitxer propietat de AB GEN S.C.C.L. amb la finalitat de prestar els serveis sol-licitats.
Les dades obtingudes són les pertinents per a la finalitat per a la qual s´han recollit i compleixen amb la normativa vigent de protección de dades garantint les mesures de seguretat i confidencialitat en el tractament de les mateixes. Aquestes dades podrán ser utilitzades per enviar-li información dels nostres productes i serveis.
L´informem de la possibilitat d´exercir els drets d´accés, rectificació, cancel-lació i oposición de les seves dades davant:
Responsable del fitxer:
Nom: AB GEN S.C.C.L.
Direcció de lóficina d´accés: PL. SANTA CATERINA 2 LOCAL 4 Codi Postal: 08003 Localitat: Barcelona Província: Barcelona
Cif: F60520954